MÚSICA, MERCATS I FESTES

sons del món (roses) 
Festival de música
venta de tickets : www.sonsdelmon.cat
FESTIVAL PORTAL BLAU * L'escala 
Música i art a la Mediterrània
El Festival Portalblau va néixer l’estiu de 2008 al municipi de l’Escala. Al llarg de totes les seves edicions ha ofert un ampli ventall de propostes culturals de gran qualitat i ha comptat amb la participació d’artistes provinents d’arreu del món. Música, dansa, teatre, i jornades de debat i reflexió han format part de la programació del festival des dels seus inicis.
La Mar d'en Manassa i el Fòrum Romà d'Empúries seran els escenaris que acolliran l'edició 2020 del Festival Portalblau. Uns escenaris de gran riquesa històrica i paisatgística.
La programació cultural que es presenta, amb un format més reduït a causa del moment actual, manté l'eix conceptual que caracteritza el Festival: la promoció dels valors de la cultura a la mediterrània.
www.portalblau.cat
Cinema brava
Autocine i més activitats de música, esport a l'exterior.
Organitzat per 3 joves per animar l'estiu de la Costa Brava
Compra d'entrades: www.cinemabrava.com 
Festival de Cap Roig Jardí Botànic de Cap Roig
Escenari a l'aire lliure amb capacitat per a 2.118 espectadors concentra els millors artistes del món de la música en un paratge natural impressionant de 17 hectàrees de superfície enfront de la mar en un dels jardins botànics més importants de la Mediterrània.
White Summer Market a Pals
El festival creatiu de la Costa Brava. Se celebra cada any durant el mes d'agost. 
El 2012 un grup d'amics van fantasiar amb un esdeveniment estiuenc en el qual s’unissin l'art, la diversió, la gastronomia i les tendències. Així va sorgir el White Summer, un festival en el qual es pot trobar una variada oferta de moda, oci, gastronomía i art concentrada en un espai a l'aire lliure enmig dels camps de l'Empordà; La Masia Mas Gelabert, situada a Serres de Pals.
Open chat
Hola, soy Cristina. En que te puedo ayudar?