La nostra família i una il·lusió

Lovely Houses Diana s'inicia gràcies a una passió i un amor pel territori, per un cel mediterrani, aromes de bosc i de mar, de sabors senzills, arquitectures amb materials nobles, de compartir il·lusions i vivències en una terra màgica.
En Genís, com a bon pagès, ha tingut sempre aquesta habilitat que pocs tenen; l'habilitat de crear. Juntament amb en Lluis, a qui ha transmès la seva experiència, transformen amb les seves mans els materials naturals per convertir-los en els mobles i les estructures que ara donen forma i decoren les nostres cases.La Rosa i la Cristina han unit creativitat, amor pel disseny i el perfeccionisme per convertir les cases en acollidors espais amb vida pròpia.
La Nostra família sempre ha tingut la il·lusió de donar nova vida a espais abans utilitzats com estables i coberts per l'agricultura i animats per conèixer gent de totes les parts del món, vam decidir iniciar aquest nou projecte amb gran il·lusió.
Estarem encantats de donar-vos la benvinguda i explicar-vos què creiem que és el millor i més bonic de l'Empordà i la Costa Brava. 

the loft
camps diana

Benvolguts clients,

Des de Lovely Houses Diana us volem agrair el vostre suport al voler allotjar-vos a les nostres cases.
En un petit poble com és Diana hem gaudit de l’avantatge de ser poca gent i poder tenir la natura al nostre voltant.

No sabem quan tornarem a la normalitat, l’únic que podem garantir és que hem treballat dur per poder oferir-vos un destí segur en el qual pugueu gaudir amb tranquil·litat de les vacances, perquè, ara més que mai, qui no voldria perdre’s en algun dels racons del màgic Empordà?

A l’acceptar allotjar-se a Lovely Houses Diana vostè es compromet a certificar que gaudeix de bona salut, i que no presenta símptomes com febre, congestió nasal o conjuntival o tos. S’apel·la a l’auto responsabilitat individual per mantenir les normes establertes per sanitat.

VEURE TOTES LES MESURES