La nostra família i una il·lusió

Lovely Houses Diana s'inicia gràcies a una passió i un amor pel territori, per un cel mediterrani, aromes de bosc i de mar, de sabors senzills, arquitectures amb materials nobles, de compartir il·lusions i vivències en una terra màgica.
En Genís, com a bon pagès, ha tingut sempre aquesta habilitat que pocs tenen; l'habilitat de crear. Juntament amb en Lluis, a qui ha transmès la seva experiència, transformen amb les seves mans els materials naturals per convertir-los en els mobles i les estructures que ara donen forma i decoren les nostres cases.La Rosa i la Cristina han unit creativitat, amor pel disseny i el perfeccionisme per convertir les cases en acollidors espais amb vida pròpia. 
La Nostra família sempre ha tingut la il·lusió de donar nova vida a espais abans utilitzats com estables i coberts per l'agricultura i animats per conèixer gent de totes les parts del món, vam decidir iniciar aquest nou projecte amb gran il·lusió.
Estarem encantats de donar-vos la benvinguda i explicar-vos què creiem que és el millor i més bonic de l'Empordà i la Costa Brava. 

the loft
camps diana
Open chat
Hola, soy Cristina. En que te puedo ayudar?