com ARRIBAR a DIaNA

Des de Barcelona: Sortida nº 6 Girona Nord de l'autopista AP7. Agafar la C66 direcció a Palamós – Costa Brava. A pocs kilòmetres agafar el desviament a la dreta (N-II direcció Girona, Figueres, Sarrià de Ter) i després a l'esquerra direcció Figueres. Passareu pel poble de Medinyà, i veureu un desviament a la dreta amb el senyal : direcció Torroella de Montgrí – Verges – L'Estartit – L'Escala, l'agafeu. Passareu per Cervià de Ter i a pocs kilòmetres arribareu a la rotonda de l'entrada de Sant Jordi Desvalls. Agafeu la segona sortida direcció a Torroella de Montgrí – L'Escala. A uns 200 metres a mà dreta veureu un desviament que indica Sant Jordi Desvalls – Diana. L'agafeu i de seguida en el pont gireu a mà Esquerra en direcció Diana. Passareu per sobre el pont, seguiu recte durant 1 km i arribareu a Diana.El veïnat de Diana és petit i tranquil, a menys de 5 minuts en cotxe del poble de sant Jordi Desvalls. Rodejat de boscs i camps, ideal per fer llargues passejades, excursions en bicicleta i gaudir de tota la naturalesa i boscos que l'envolten.
A Sant Jordi Desvalls hi ha un petit supermercat obert cada dia de la setmana i on es poden trobar productes de  km 0 i de qualitat.ENS TROBarás

Veïnat de Diana 4
Sant Jordi Desvalls
Girona (Spain)

Latitud 42.0838352
Longitud 2.9541918

COntACtan's

info@lovelyhousesdiana.com
+34 608 24 43 45
+34 628 32 25 84

Benvolguts clients,

Des de Lovely Houses Diana us volem agrair el vostre suport al voler allotjar-vos a les nostres cases.
En un petit poble com és Diana hem gaudit de l’avantatge de ser poca gent i poder tenir la natura al nostre voltant.

No sabem quan tornarem a la normalitat, l’únic que podem garantir és que hem treballat dur per poder oferir-vos un destí segur en el qual pugueu gaudir amb tranquil·litat de les vacances, perquè, ara més que mai, qui no voldria perdre’s en algun dels racons del màgic Empordà?

A l’acceptar allotjar-se a Lovely Houses Diana vostè es compromet a certificar que gaudeix de bona salut, i que no presenta símptomes com febre, congestió nasal o conjuntival o tos. S’apel·la a l’auto responsabilitat individual per mantenir les normes establertes per sanitat.

VEURE TOTES LES MESURES