EXPERIÈNCIES

Cistella de Verdures Eco a casa

Durant la teva estada t'agradaria cuinar amb verdures lliures de tòxics i acabades de collir?
Et portem la cistella de verdures a casa. Només cal reservarla amb una mica d'antelació. Per email info@lovelyhousesdiana.com o al moment de fer la reserva.

Gràcies al ruixat amb Alga Chlorella i 8 hores de sol diaries, les nostres verduretes tenen tot el gust i propietats al màxim. Collides el mateix dia!

Entrega gratuïta a Diana

Preu: 15€

Picnic Tradicional per menjar on vulguis!

La cistella de pícnic inclou una ampolla de vi natural (negre o blanc), formatge curat de la Garrotxa, fuet, botifarra blanca i negra, pa de coca artesà, tomàquets de l'hort, oli d'oliva del Trull, fruita i aigua. El podràs portar on vulguis o menjar al nostre jardí al costat de la caseta de l'arbre a les taules de pícnic

Reserva amb 24 hores d'antelació. El podràs reservar al moment de fer la reserva, per email o be durant la vostra estada.

Preu per persona : 25€
Mínim 2 persones

Cata de Vins amb lanatural.cat

A pocs minuts de les cases i en un espai diferent, us oferim juntament amb la natural una Cata de vins naturals. Podreu probar 7/8 vins naturals del nord de Catalunya - Sud de França provinents de vinyerons excepcionals i diferents! Escollits amb molta cura.

* Només afegint 25€/persona a la vostra reserva.
Mínim 2 persones

Preus especials per a grups.

RECOMACIONS

AMANTS DE LA GASTRONOMIA

EL QUE NO ET POTS PERDRE...

RUTES I PASSEJOS

POSTES DE SOL

Música MERCATS I FESTES