LES CASES

Pensem que amb la combinació de diferents materials com la fusta, l’acer, el vidre i una paleta de colors neutra es pot transmetre serenitat, equilibri i coherència. Busquem transmetre tots aquests valors i els hem capturat en cadascuna de les nostres cases. Els materials de naturalesa honesta ens han permès crear espais confortables i càlids que milloraran amb el pas el temps. La senzillesa en el disseny, i un caràcter minimalista i confortable fan que sigui més fácil retrobar-se amb l’èssencia del que és natural.

4 persones
Una casa amb una càlida atmosfera on la calma i la natura que l'envolten són l'ambient perfecte per a les teves vacances. El Veïnat de Diana que pertany a Sant Jordi Desvalls és un poble petit però molt ben situat a pocs quilòmetres de Girona i de les millors platges de la Costa Brava.  
2 habitacions / 2 banys / Terrassa / Piscina compartida / Xemeneia / Sala de relax, ioga, lectura
1 / 2 persones
Petit i sofisticat allotjament ubicat al bonic poble de Sant Jordi Desvalls, ideal per només travelers o parelles a la recerca d'una escapada per gaudir de l'Empordà.
1 o 2 persones que busquen intimitat / 1 habitació / 1 bany / piscina compartida
2 persones
Especial per a persones que busquen intimitat i comfort. A mig camí entre el mar i la muntanya. Gaudeix d'uns dies lluny de l'enrenou de la ciutat.
Piscina compartida / 1 habitació / 1 bany / Jardí privat
2 persones
The loft es va crear com un refugi per descansar, desconnectar i relaxar-se. Un espai únic de planta baixa amb un disseny minimalista. És un sol espai per ser viscut amb intimitat.
1 habitació / 1 bany / Jardí amb porxo i barbacoa
4 persones
Un lloc creat per a aquells que busquen un ambient tranquil entre la natura i les comoditats d’una casa pensada per ser un petit refugi.
2 habitacions / 2 banys / Jardí Privat / Barbacoa
3 persones
Cal Ouaire era un edifici antic dedicat a l'agricultura. Es va restaurar amb la premissa de crear una casa rústica i alhora minimalista, càlida i confortable, amb materials naturals i molta llum. Ubicada al preciós veïnat de Diana.
Piscina compartida

El nostre servei de Lloguer Turístic.

LOHODI Rentals és un altre concepte de viatjar; són cases restaurades, contemporànies i amb encant. Cada una d’elles decorada amb la sensibilitat i gust de cada propietari. Són experiències que et permetran descobrir l’Empordà i la Costa Brava. Per llogar per dies, setmanes o inclús llargues estades.  

Si ets propietari d’una Masia restaurada, casa o estudi amb encant a l’Empordà, nosaltres podem ajudar-te per llogar-la durant dies o setmanes.  Més info

Open chat
Hola, soy Cristina. En que te puedo ayudar?