POSTES DE SOL

Cap de Creus (Cadaqués)
El primer lloc de la península ibèrica en veure el sol. Un lloc màgic on sentir petit enmig de la frondositat de la mar i les muntanyes tallades per la sal. Des de la punta del Far, veus sortir el sol sobre l'horitzó de la mar; és espectacular.
La Gola de Ter
Recomanem anar un capvespre de lluna plena. Aquí podreu viure un espectacle únic: veure com es pon el sol pel costat del riu entre les muntanyes i a el mateix temps si us gireu veureu com surt la lluna imponent sobre el mar acompanyada per les Illes Medes. És una cosa inimitable i inoblidable.
Platja del Portitxol
Des de la platja o des de la terrassa de l'Hostal Empúries podràs veure sortir tant el sol com la lluna Si esculls la bona perspectiva podràs veure la lluna entre el forat de les roques frondoses que hi ha a la banda de la platja.
Escales de la Catedral de Girona
La Catedral de Girona ofereix un espectacle majestuós, i encara ho és més quan contemples la posta de sol des de dalt de les seves 90 escales. Tot es tenyeix d'un color taronja que fa de l'esce-nari un lloc excepcional.
L'estany de Banyoles
Cap a la nit, l'aigua de l'estany de Banyoles es converteix en un mirall i és el millor moment per parar, seure i respirar l'aire especial que desprèn l'ambient quan el sol comença a caure darrere de les muntanyes i tenyeix de taronges, violetes i vermells l'estany.
Pareu, respireu profundament i gaudiu de la meravella d'aquests paisatges de postes i sortides de sol a Girona i Costa Brava!

Open chat
Hola, soy Cristina. En que te puedo ayudar?