LES CASES 

Pensem que amb la combinació de diferents materials com la fusta, l'acer, el vidre i una paleta de colors neutra es pot transmetre serenitat, equilibri i coherència. Busquem transmetre tots aquests valors i els hem capturat en cadascuna de les nostres cases. Els materials de naturalesa honesta ens han permès crear espais confortables i càlids que milloraran amb el pas el temps. La senzillesa en el disseny, i un  caràcter minimalista i confortable fan que sigui més fácil retrobar-se amb l'èssencia del que és natural. 
Casa DIANA
Casa Diana és una casa de camp moderna, elegant però a el mateix temps familiar. Un lloc creat per a aquells que busquen un ambient tranquil entre la natura, el bon menjar i la bellesa. Una casa perfecte per gaudir tant en parella, família o amics i sentir-vos com a casa. Des de totes les estançes podràs gaudir d'unes meravelloses vistes als camps i als boscos que envolten la casa. 
CaL OUAIRE
Cal Ouaire ofereix una experiència autèntica al cor de l'Empordà. 
És tracta d'una casa restaurada,  envoltada de boscos i petites cases que conformen el tranquil barri de Diana.
L'edifici una antiga granja, s'ha reformat amb la premisa de preservar la seva estructura original com les seves parets de pedra, buscant sempre serenitat i confort. El resultat no és més que una llar tranquil·la que transmet una sensació de simplicitat i calma
CaL NIN
Cal Nin ofereix una privacitat exclusiva. La seva terrassa amb porxo, la piscina privada, la gran cuina i la seva xemeneia són els elements perfectes per una estada especial i agradable amb totes les comoditats que un pugui necessitar. La casa ha estat reformada i decorada per a que un es trobi com a casa. Envoltada de camps i boscos és perfecte per a les famílies o amics que busquen tranquil·litat i descans.
tHE LOFT
The loft es va imaginar com un refugi per a qui necessiti desconnectar i tornar a connectar. Un espai - un ambient. Amb un disseny minimalista hem creat un sol espai per ser viscut amb intimitat. El seu  gran pati privat amb vistes als camps es convertirà en el lloc perfecte on disfrutar en qualsevol moment del dia.

Benvolguts clients,

Des de Lovely Houses Diana us volem agrair el vostre suport al voler allotjar-vos a les nostres cases.
En un petit poble com és Diana hem gaudit de l’avantatge de ser poca gent i poder tenir la natura al nostre voltant.

No sabem quan tornarem a la normalitat, l’únic que podem garantir és que hem treballat dur per poder oferir-vos un destí segur en el qual pugueu gaudir amb tranquil·litat de les vacances, perquè, ara més que mai, qui no voldria perdre’s en algun dels racons del màgic Empordà?

A l’acceptar allotjar-se a Lovely Houses Diana vostè es compromet a certificar que gaudeix de bona salut, i que no presenta símptomes com febre, congestió nasal o conjuntival o tos. S’apel·la a l’auto responsabilitat individual per mantenir les normes establertes per sanitat.

VEURE TOTES LES MESURES