Cata de Vins amb lanatural.cat

Cata de vins a casa * Degustació de vins naturals del nord de Catalunya - Sud de França provinents de vinyerons amb uns vins de proximitat excepcionals, escollits amb molta cura. * Només afegint 25€/persona a la vostra reserva.  

Calma entre setmana

Les nits de diumenge a dijous gaudeix de la tranquilitat de l'Empordà a un preu increible! 
Un dels beneficis del teletreball és poder escapar-te a un dels teus llocs preferits i disfrutar de la natura en les estones lliures, i poder respirar aire fresc. 
Preus especials les nits de diumenge a dijous durant tot l'any, excepte mesos de juliol i agost. 
Wiffi d'alta velocitat gratuit perfecte pel treball a distància i per videoconferències. Mira les dates que més et convinguin al nostre motor de reserves. 

Benvolguts clients,

Des de Lovely Houses Diana us volem agrair el vostre suport al voler allotjar-vos a les nostres cases.
En un petit poble com és Diana hem gaudit de l’avantatge de ser poca gent i poder tenir la natura al nostre voltant.

No sabem quan tornarem a la normalitat, l’únic que podem garantir és que hem treballat dur per poder oferir-vos un destí segur en el qual pugueu gaudir amb tranquil·litat de les vacances, perquè, ara més que mai, qui no voldria perdre’s en algun dels racons del màgic Empordà?

A l’acceptar allotjar-se a Lovely Houses Diana vostè es compromet a certificar que gaudeix de bona salut, i que no presenta símptomes com febre, congestió nasal o conjuntival o tos. S’apel·la a l’auto responsabilitat individual per mantenir les normes establertes per sanitat.

VEURE TOTES LES MESURES