JARDÍ I PISCINA

En els nostres jardins hi trobareu molts arbres fruiters que ens ofereixen els seus fruits cada temporada: ametlles, olives, figues, magrana, llimona, taronges, préssecs...
Molts racons que conviden a passar el temps en tranquil·litat, a descansar i fer vida a l'exterior.
Caminar i gaudir de les vistes infinites a la muntanya del Montgrí i la dels Àngels. Una immersió completa en la naturalesa on es pot fer senderisme, ciclisme de muntanya, sortides en cavall, golf, surf i molt més.
La piscina que poden gaudir els hostes de Casa Diana i Cal Ouaire i el loft es troba a pocs metres de les cases, on refrescar-se a l'estiu i llegir un bon llibre sota el para-sol.
Piscina de 8 x 4 metres - gandules - porxo - para-sols - WC al costat de la piscina - dutxa - taules i cadires.

Benvolguts clients,

Des de Lovely Houses Diana us volem agrair el vostre suport al voler allotjar-vos a les nostres cases.
En un petit poble com és Diana hem gaudit de l’avantatge de ser poca gent i poder tenir la natura al nostre voltant.

No sabem quan tornarem a la normalitat, l’únic que podem garantir és que hem treballat dur per poder oferir-vos un destí segur en el qual pugueu gaudir amb tranquil·litat de les vacances, perquè, ara més que mai, qui no voldria perdre’s en algun dels racons del màgic Empordà?

A l’acceptar allotjar-se a Lovely Houses Diana vostè es compromet a certificar que gaudeix de bona salut, i que no presenta símptomes com febre, congestió nasal o conjuntival o tos. S’apel·la a l’auto responsabilitat individual per mantenir les normes establertes per sanitat.

VEURE TOTES LES MESURES