JARDÍ I PISCINA

En els nostres jardins hi trobareu molts arbres fruiters que ens ofereixen els seus fruits cada temporada: ametlles, olives, figues, magranes, llimones, taronges, préssecs... Molts racons que conviden a passar el temps en tranquil·litat, a descansar i fer vida a l’exterior… caminar i gaudir de les vistes infinites a la montanya del Montgrí i la dels Ángels. Una inmersió completa en la naturalesa on es pot fer senderisme, ciclisme de montanya, sortides en caball, golf, surf i molt més. La piscina que poden guadir els hostes de Casa Diana i Cal Ouaire es troba a pocs metres de les cases, on refrescar-se a l’estiu i llegir un bon llibre sota el parasol. La piscina privada de Cal Nin fa que les fantàstiques tardes d'estiu siguin més fresques i mentre uns gaudeixen d'un bany,  els altres puguin prendre un bon aperitiu a l'ombra.

Benvolguts clients,

Des de Lovely Houses Diana us volem agrair el vostre suport al voler allotjar-vos a les nostres cases.
En un petit poble com és Diana hem gaudit de l’avantatge de ser poca gent i poder tenir la natura al nostre voltant.

No sabem quan tornarem a la normalitat, l’únic que podem garantir és que hem treballat dur per poder oferir-vos un destí segur en el qual pugueu gaudir amb tranquil·litat de les vacances, perquè, ara més que mai, qui no voldria perdre’s en algun dels racons del màgic Empordà?

A l’acceptar allotjar-se a Lovely Houses Diana vostè es compromet a certificar que gaudeix de bona salut, i que no presenta símptomes com febre, congestió nasal o conjuntival o tos. S’apel·la a l’auto responsabilitat individual per mantenir les normes establertes per sanitat.

VEURE TOTES LES MESURES