CASA LUA L'ESCALA

Casa Lua es va crear per ser un espai únic, ple de llum, on gaudir d'una de les millors perspectives de l'Empordà. Per descansar, desconnectar i relaxar-se.


1 habitació /1 bany /cuina equipada / 2 persones/ 75m2/ 2 terrasses/ vistes al mar / 5 minuts a peu de la platja i del centre de l'Escala. 
Aquest singular apartament es troba a la segona planta d´un edifici amb el típic estil de la Costa Brava dels anys 60. Casa Lua és un espai únic, ple de llum, on gaudir d´una de les millors perspectives de
l´Empordà. Des de la sortida del sol, el blau del migdia, un capvespre de colors càlids… Cada moment, aquí, és màgic. En entrar a l'apartament, la seva calidesa i grans finestrals us donen la benvinguda. Un gran saló connectat amb la cuina i la terrassa formen la part principal. Una bonica suite i un bany. Destaca el seu terra i parets de microciment, que és com una pell que envolta tota la casa. La seva decoració subtil, amb obres d'art i mobles de disseny, et faran sentir la pau i l'harmonia que es respira en aquesta llar. 

DISPONIBILITAT
Juny - Juliol - Agost - Septembre